altena
2216

Praat mee!

Een Altena groeimodel voor recreatie

Een Altena groeimodel voor recreatie

Er zijn veel aantrekkelijke elementen om toerisme en recreatie te laten groeien, maar op dit moment liggen recreatiefuncties nogal verspreid binnen de gemeente en komen er niet veel nieuwe functies bij. Toch zien veel mensen die tot nu toe inbreng hebben geleverd in deze omgevingsvisie veel kansen om nieuwe recreatiebedrijven te vestigen en Altena meer op de kaart te zetten als recreatief gebied. Welke kansen willen we toepassen?

 

Ik vind dat we veel meer recreatiebedrijven kunnen realiseren in Altena.

 

Vergeet u niet uw ideeën, mening en argumenten te geven in onderstaand reactievenster. We zijn erg benieuwd!

Deel

Rating

0 ( 0 reviews)

Reacties

  • gekozen voor optie 1; Waarom? In onze Regio is er al jaren een schrijnend gebrek aan Maatschappelijke Opvang, mensen kunnen geen (tijdelijk) onderdak vinden omdat ze bijv. hun baan/bedrijfReactie; In onze Regio is er al jaren een schrijnend gebrek aan (tijdelijke) Maatschappelijke Opvang, mensen kunnen geen (tijdelijk) onderdak vinden omdat ze bijv. hun baan/bedrijf zijn kwijtgeraakt, of, er is iets gebeurd in hun persoonlijke situatie waardoor er tijdelijk een woonruimte moet worden gezocht, voor een, of meerdere gezinsleden. Door (verblijfs) recreatieve functies te faciliteren word het economisch rendabel, en zelfvoorzienend, en: de mensen behoeven de regio niet uit, zodat er niet op “afstand” van alles moet worden geregeld. Het kost gemiddeld per gezin 100/150 duizend euro om het weer enigszins op de rit te krijgen doordat er een hele ambtelijke (WMO/ Zorg) organisatie omheen komt als mensen niet PREVENTIEF en daadkrachtig worden geholpen. Conclusie; interventie door snel mensen te plaatsen bespaart onze gemeenschap soms tonnen per gezin. Als men kijkt hoeveel gezinnen dit jaarlijks treft heeft men het al gauw over een miljoenen besparing in onze nieuwe “Altena” gemeente.
    9-7-2018 22:52:57
  • de noordwaard moet zelfvoorzienend worden door meer recreatie dit kan spontaan ontstaan maar de mensen worden tegengewerkt door de overhied kijk maar naar de jachthaven bij de seliahoeve maar er word nu geprobeerd de onderhouds kosten op de bewoners te verhalen
    29-6-2018 22:45:42

Plaats een reactie