altena
2216

Praat mee!

Leefbaarheid en eigenheid van de dorpen (voorzieningen)

Leefbaarheid en eigenheid van de dorpen (voorzieningen)

Door de fusie komen 21 dorpen binnen de gemeente te liggen. Voorzieningen zijn belangrijk voor de leefbaarheid, o.a. voor minder mobiele mensen maar ook in algemene zin als plek waar mensen elkaar ontmoeten. We willen graag zicht krijgen op het belang van voorzieningen voor de leefbaarheid van de kernen en zicht krijgen in de mogelijkheden om door middel van burgerinitiatieven voorzieningen te realiseren of in stand te houden.

 

Stel, de gemeente heeft voor elk dorp een EXTRA bedrag beschikbaar voor maatschappelijke voorzieningen. Waaraan wilt u dat bedrag besteden?

 

Vergeet u niet uw ideeën, mening en argumenten te geven in onderstaand reactievenster. We zijn erg benieuwd!

Deel

Rating

0 ( 0 reviews)

Reacties

  • vanaf 2008 zijn voor mensen die in een crisis situatie terecht (dreigen te) komen geen opvang plaatsen beschikbaar, (VOL) terwijl de gemeen(ten) hier wel een zorg PLICHT voor heeft. De Drie Ältena" WMO raden die opgezet zijn om burgers in deze te vertegenwoordigen om gevraagd en Ongevraagd advies mogen uitbrengen hebben met regelmaat hiervan gewag gemaakt . Graag een CENTRALE voorziening in ons mooie Altena om deze groep mensen per direct te kunnen helpen, dit scheelt onze "Altena"gemeenschap met zijn inwoners miljoenen per jaar, geld wat weer voor andere WMO voorzieningen kan worden aangewend deze mensen vallen al jaren tussen "Wal en schip" veel van deze mensen worden nu( ïllegaal !) ondergebracht door bijv plaatsing in een al verhuurde woning (onder verhuur)
    10-7-2018 0:22:24

Plaats een reactie