altena
2216

Praat mee!

Versterk de kwaliteit

Versterk de kwaliteit

Veel mensen en organisaties binnen Altena houden zich bezig met de landschappelijke en cultuurhistorische kwaliteiten van Altena. Er zijn veel kwaliteiten, maar lang niet alles is herkenbaar, zichtbaar of beleefbaar. Ook zijn sommige kwaliteiten enigszins versnipperd (b.v. natuurwaarden). We willen zicht krijgen op de manier waarop kwaliteiten versterkt kunnen worden en beter zichtbaar en beleefbaar kunnen worden.

De kwaliteit van de natuur, de cultuurhistorie en het aanzicht van de dorpen is grotendeels een taak van bewoners en organisaties.

 

Vergeet u niet uw ideeën, mening en argumenten te geven in onderstaand reactievenster. We zijn erg benieuwd!

Deel

Rating

0 ( 0 reviews)

Reacties

  • Welke mogelijkheden zijn er voor particulieren/bedrijven/agrarische bedrijven in/nabij dorpsranden om de ruimtelijke kwaliteit te verbeteren (b.v. sanering VAB locatie) in ruil voor enige ruimtelijk-functionele ontwikkeling (b.v. wonen/woning en/of andere ontwikkeling)?
    11-7-2018 20:04:20
  • Beheer zou mede gekoppeld kunnen worden aan innovatieve zorgconcepten, (Maatschappelijke)(Zorg)ondernemers, wat geld bespaard voor de “Altena” gemeente. Het opzetten van een (zelfvoorzienend) “Maatschappelijk Zorg Consortium word een economisch rendabel businessmodel waarin bestaande bedrijven/ private personen participeren. Geld wat hiermee word gehaald komt, fiscaal aftrekbaar/maakt een hoger rendement als wanner het word gestald op je huisbank. Komt DIRECT ten goede van “Altena” gemeenschap, genereerd veel arbeidsplaatsen.
    10-7-2018 1:08:47

Plaats een reactie